Ansigt Guinot

 
Guinot er ypperlig fransk hudpleje, der ved at kombinere nytænkning og sofistikeret teknologi med plantebaserede ingredienser giver din hud smuk velvære, så det ses og føles.

Hydradermie Cellular Energy’ eller ’Hydradermie cellular energy Lift’

 • Den berømte kultbehandling fra Guinot er blevet dobbelt så effektiv uden at give slip på den afslappende effekt. Det vil sige, at de aktive virkestoffer- som vi målretter din hudtype og din hud tilstand trænger ind og arbejder med det samme. Du får rens, peeling, fugtmætning, en god massage, maske og afsluttende cremet beskyttelse.(60 min)   695 kr.

Eye logic

– en effektiv øjenbehandling med Age Logic Gel, hvor du får huden renset, hvorefter den aktive gel bliver indsluset med ’Hydraderm’ maskinen. Derefter en let massage efterfulgt af øjenmaske. Prisen er bare 375 kr. for 30 minutter.

Aromatic

100 % plantebaserede ansigtsbehandling baseret på aromaterapi og æteriske olier, tilpasset og skræddersyet netop til dig. Med blød, strålende – og glattere – hud som resultat. Behandlingen er selvfølgelig fri for parabener og andre uvenlige ingredienser. Du vil opleve:
 • Afrensning med rensemælk Biologisk peeling Massage (kort – men dejlig i afslappende serenity-olie) efterfulgt af den olie, der matcher din hud. Lun, cremet og behagelig plante-gummi maske. Afsluttende tonic og dagcreme.(45 min.)   485 kr.

Hydraclean- rens og detox på 30 min

 • Denne behandling kombinerer dyb udrensning, detx samt en afslappende massage. Huden efterlades klar og strålende, og den fantastiske følelse af renhed bliver alle uanset hudtype afhængige af.(30 min.)   425 kr.

AGE SUMMUM

 • – oplev denne fantastiske ansigtsbehandling, og se hvordan din hud får nyt liv. Cellerne stimuleres, og produkterne bekæmper slapheden i hudens overflade. Huden gennemnæres og fugtes i dybden øjeblikkeligt. Din hud eksfolieres, så alle de døde hudceller forsvinder, huden udglattes og forfines. Anti-Age-Ageing serum påføres og tilføjes med Pure Vitamin c. Vitamin C beskytter huden mod de frie radikaler, booster kollagensyntesen og det er et essentielt vitamin med mange fordele der er uundværlige for vores krop. Din hud masseres i en imponerende lækker og opstrammende massage creme der virker meget blødgørende og øger cellernes iltoptagelse. Den styrker epidermis og mindsker rynkerne. Derefter lægges Masque Age Summum på huden og hviler. Din hud optager de aktive ingredienser og former sig som en blød film på huden overflade. Behandlingen afsluttes med GUINOTS unikke cremer, serum og øjenpleje(60 min.)   650 kr.

Hydra Peeling med PH (phytinsyre )

Peelende hudfornyelse – et reelt alternativ til æstetisk medicin. På 45 minutter bliver hudoverfladen frisket op, så næring og fugt bedre kan gøre godt:
– Pigmentpletter bliver mindre synlige
– Ældningstegn som fine linjer bliver mindre
– Din udstråling bliver mere klar
 • Med phytinsyre (fra riskorn) bliver huden eksfolieret i dybden i forhold til at reducere pigmentpletter.
 • Med biolactone opløses de triste bindinger, der mellem hudcellerne, kan være med til at fastholde huden trist og uklar.
 • Efter en effektiv hudcelle-makeover bliver huden lindret og beroliget, ligesom vi efterbehandler med styrkende pleje til hudbarrieren.
(45 min.)   650 kr.

Hydra Peeling med Hydrabrasion

Peelende hudfornyelse, hvor du på 45 minutter får frisket hudoverfladen op, så al næring og fugt bedre kan gøre godt. God til sensitiv hud. – Minimerer synlige tegn på ældning – Sikrer dig en øjeblikkelig klar udstråling – Reducerer pigmentpletter
 • Med eksfolierende hjælp bliver døde overfladeceller fjernet mekanisk, så nye har lettere ved at komme til.
 • Enzym-peeling med papaja opløser de støvede, lidt gråtriste bindinger, der kan være mellem cellerne.
 • Efter en effektiv hudcelle-makeover bliver huden lindret og beroliget, ligesom vi efterbehandler med styrkende pleje til hudbarrieren.
(45 min.)  595 kr.

Lift Summun

– er noget af det tætteste, vi har oplevet i forhold til at nå resultater, som normalt kræver nåle og sprøjter hvor du får en opstramning og en udglatning, der kan ses og mærkes. Det gælder også hals ogkavalergang. Konkret er der tale om lag på lag og adskillige step:
 • Først grundig afrensning.
 • Så dobbelt peeling (med korn, enzymer og frugtsyrer) af ansigt, hals og kavalergang.
 • Dernæst dybdegående – og også afslappende – massage i det ekstra regenerende Lift Summun serum.
 • Vi fortsætter med en slags ”filler”, som er en tube med en metal-kugle, der bliver presset mod huden og masseret ind i alle fine linjer. Indholdet er en kraftfuld blanding af C-vitamin og hyaluronsyre.
 • Afslutningsvis sørger to masker for fugtmætning og udglatning.
(50 min.)   725 kr.