Massage

 

Ritual candle massage

 • Nu har du muligheden for at afprøve en af de mest sanselige massageformer, der findes – og som er baseret på de 4 grundelementer: vand, luft, ild og jord for at give dig maksimal balance og afslapning. Fra et kosmetisk, aromatisk lys smeltes en coctail af mandel- og kokos-olie med sheasmør, som bruges til massagen. Resultatet er blød, opstrammet hud (75 min.)   650 kr.

The Ultimate Aromatherapy massage

 • Vi tager udgangspunkt I dig, og når vi kinder dit personlige behov, sammensætter vi de ypperste olier og den helt rigtige massage. Olier er fra Aromatherapy Associates. (60 min.)   625 kr. (90 min.)   875 kr.
Forkæl dig selv med kropspleje og mærk, hvordan stress langsomt løsner sit greb i dig, og oplev en ny, blød hud

Klassisk Massage

Massage med aromaolier, der afslapper krop og sind.
 • Hele kroppen (50 min.)   550 kr.
 • Ryggen eller benene (25 min.)   325 kr.

Hot stone massage

 • Massage med aromatiske olier og varme lavasten. Fantastisk afstressende, fysisk lindrende og mentalt beroligende. (60 min.) hele kroppen inkl. ansigt   695 kr.

Gravid massage

 • Afslappende og afspændende massage tilpasset dig og din graviditiet Denne behandling udføres kun i klinikken på Bagsværdvej , hvor vi har speciel briks til gravide. (55 min.)   595 kr. (25 min.)   325 kr.

TRANQUILLITY PRO-SLEEP MASSAGE RITUAL

 • bidrager med ro og får dig i en tilstand, der fremmer søvn og hjælper med at mildne jetlag.
  Inspirationen kommer fra de ayurvediske og indonesiske Sea Malay massagetag, der sammen med berøringen af bløde børster kalder roen frem, så hele dit system bliver afslappet. Behandlingen er en varm anbefaling til dig, der føler dig presset, stresset eller ude af stand til at slappe af og måske derfor har svært ved at sove. Er særlig ideel efter lange flyveture eller rejser til nye tidszoner.
  (60 min.)  695 kr.