THE DREAM TEAM

Derfor vil du kende kvinderne her… Det er ingen hemmelighed, at jeg håndplukker, uddanner og nurser mit team af førsteklasses-behandlere, så du hver gang får en ahh-oplevelse, der kan mærkes (og ses) – også efter du kommer hjem.
Lad mig præsentere dig for mit Dream Team:
maria
Maria
Maria er klinikkens mor, som startede hele herligheden i 1993. Med solid erfaring og en god næse for unikke produkter introducerede Maria St. Tropez i Danmark og fungerer i dag som agent både for det fashionable selvbruner-mærke og klinikkens berømte voks. Underviser i voks teknikker og holder klinikken og dens medarbejdere ajour med konstante opdateringer fra udlandet. Maria har stor succes med sugaring – faktisk så stor, at hun nu har haft konsulteret de ypperste sugareksperter og længe siddet og nørdet og nørdet for at udvikle hendes eget brand – ”Beauty Army”. Maria tør derfor love dig en sugaring løsning, som ikke bare er markedets nyeste, mest teknologisk forfinede men også den absolut bedste. Bedre end dem du kender i forvejen.
Paulina


Paulina er p.t. sygemeldt

Paulina er über-ekspert når et gælder negle, har hun også en kosmetologuddannelse fra universitetet. Som kosmetolog har Paulina et fagligt højt niveau, når det gælder en bred vifte af neglebehandlinger, vipper og bryn og ikke mindst voks behandlinger. Derudover har hun solid erfaring med voks og har blandt andet arbejdet på den førende klinik ”Time for wax”. Hun er meget rolig og behagelig at være i hænderne hos.
Evelina
Mesterlige Evelina en en dygtig kosmetolog. Meget omhyggelig og en ægte perfektionist. Hun er ekspert når det gælder øjenbryn og vipper – og så er hun ekspert, når det gælder ekstra holdbare shellac behandlinger. Evelina er populær fordi hun er dygtig og har stor erfaring, når det gælder voksbehandlinger til mænd, så det (næsten) er smertefrit, og i øvrigt altid udføres med et smil på læben. 9 ud af 10 mænd siger, at det ikke gør ondt.
Lene
Lene er uddannet kosmetolog og har 6 års erfaring i branchen. Hun er en meget dygtig og grundig kosmetolog, vi er glade for at få med i teamet. Lene er specialist i voksbehandlinger og shellac, men er også rigtig god til ansigtsbehandlinger, og du vil altid gå med fornyet energi fra en behandling hos Lene
Maja
Maja er über-ekspert, når det gælder hårfjerning, mani- og pedicure.
Celina
Celina er vores elev.
team-celina
Catarina
Catarina er vores altid smilende og superdygtige receptionist.
Isabella
Isabella er vores uundværlige blæksprutte – hende du møder i receptionen eller telefonen, og som får det hele til at hænge lidt bedre sammen i en travl hverdag. Hun springer og bringer og er kort sagt er vores all round super assistance.