THE DREAM TEAM

Derfor vil du kende kvinderne her… Det er ingen hemmelighed, at jeg håndplukker, uddanner og nurser mit team af førsteklasses-behandlere, så du hver gang får en ahh-oplevelse, der kan mærkes (og ses) – også efter du kommer hjem. team_billede
Lad mig præsentere dig for mit Dream Team:
maria
Maria
Maria er klinikkens mor, som startede hele herligheden i 1993. Med solid erfaring og en god næse for unikke produkter introducerede Maria St. Tropez i Danmark og fungerer i dag som agent både for det fashionable selvbruner-mærke og klinikkens berømte voks. Underviser i voks teknikker og holder klinikken og dens medarbejdere ajour med konstante opdateringer fra udlandet. Maria har stor succes med sugaring – faktisk så stor, at hun nu har haft konsulteret de ypperste sugareksperter og længe siddet og nørdet og nørdet for at udvikle hendes eget brand – ”Beauty Army”. Maria tør derfor love dig en sugaring løsning, som ikke bare er markedets nyeste, mest teknologisk forfinede men også den absolut bedste. Bedre end dem du kender i forvejen.
Evelina
Mesterlige Evelina en en dygtig kosmetolog. Meget omhyggelig og en ægte perfektionist. Hun er ekspert når det gælder øjenbryn og vipper – og så er hun ekspert, når det gælder ekstra holdbare shellac behandlinger. Evelina er populær fordi hun er dygtig og har stor erfaring, når det gælder voksbehandlinger til mænd, så det (næsten) er smertefrit, og i øvrigt altid udføres med et smil på læben. 9 ud af 10 mænd siger, at det ikke gør ondt.
Maja
Maja har været i klinikken i 3 måneder, og er uddannet Cidesco-­kosmetolog med 5 års solid erfaring fra en anerkendt klinik i København. Hun er ekstraordinær dygtig, når det gælder hårfjerning, manicure og pedicure. Derudover er hun intet mindre end über ekspert på spray tan.
Celina
Celina er uddannet kosmetiker.
Klaudia
Klaudia er vores nye og usædvanligt dygtige elev. Hun er grundig og utrolig motiveret. Husk, at du sparer 20% på alle behandlinger hos Klaudia – procentsatsen ændrer sig i takt med, at hun bliver dygtigere, men i øjeblikket er den 20%.
team-celina
Isabella
Isabella er et kendt ansigt i huset. Hun har længe været vores uundværlige blæksprutte, men nu er hun elev hos os. Isabella er allerede uddannet i Shellac og sugaring, og du sparer 20% på alle behandlinger hos hende.
Catarina
Catarina er vores altid smilende og superdygtige receptionist.