.Du har måske hørt om nanoneedling eller microneedling før. pHformula er det første pharma-cosmeceutical behandlingssystem, som er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceuticals og medicinske recepter. Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”; processen hvor beskadigede celler erstattes af nye eller huden stimuleres til at reparere sig selv. pHformula henvender sig specielt til klienter, der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb. Skin resurfacing betyder genoprettelse af hudens øverste lag; epidermis og dermis.


Behandlingerne indebærer:


- Dobbelt rens

- Syre eller ampul tilpasset din huds behov og dit ønske

- Needling

- Ansigtsmassage

- Ansigtsmaske

- Afsluttende ansigtscreme


MICRO eller NANO?


Nanoneedling

Ved at benytte nanoneedling i samarbejde med de forskelige syrer fra pHformula er det muligt at øge absoberingen med 97%, styrke selve produktionen af ny kollagen og give huden ekstra glød og udstråling. Ved nanoneedling forstås, at vi benytter meget små nåle der er siliconebelagt og kun arbejder i det allerøverste lag af huden.


Microneedling

Mikroneedling hjælper med at forny huden ved at skabe små mikrokanaler i huden som stimulerer hudens naturlige helingsproces. Når der skabes et hul/kanal i huden resulterer det i en posttraumatisk respons, der frigiver blodplader, og stimulerer kroppens naturlige forsvarsmekanisme til at hele sig selv. Dette skaber en stimulering af cytokiner og vækstfaktorer, som derefter sætter gang i den naturlige kollagen- og elastinproduktion.


Micro-/nanoneedling er en fantastisk behandling, som blandt andet:

- Booster dit niveau af kollagen og elastin

- Skaber synlige forbedringer af vævet og hudens struktur og pigmentering

- Reducerer forekomsten af akne ar, dybe ar og strækmærker

- Mindsker forekomsten af fine linjer og rynker

- Reducerer forstørrede og grove porer

- Øger din huds evne til at absorbere produkter


Behandlingen tager 50 minutter